Македонија

Ковачевски: На крајот на идната недела процедура за техничката влада, во СДСМ е почнато предлагањето кандидати за претседател и пратеници

На крајот на идната недела, согласно законските рокови, ќе се одвива процедурата за избор на техничката влада, изјави премиерот Димитар […]