Став

Став

Томислав Кежаровски: Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни друмски разбојници, пробисвети и хохштаплери, пред нос ни ги

Scroll to Top