Актуелно, Европа

НОВ ТРЕНД: Северот на Европа попривлечен од Медитеранот

Скандинавските земји се на пат да станат попопуларна летна дестинација од Медитеранот. Со зголемувањето на температурите поради глобалното затоплување, југот […]