Технологија

ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ: „Амазон Веб Сервисис“ инвестира 9 милијарди долари во Сингапур

„Амазон Веб Сервисис“ (Amazon Web Services) денеска соопшти дека во следните пет години ќе инвестира дополнителни 12 милијарди сингапурски долари […]